Bever Doe Dag een groot succes

Bever Doe Dag een groot succes

Vandaag was het weer een feestje voor onze Bevers, het was weer tijd voor de jaarlijkse Bever Doe Dag. Samen met de Bevers van Scouting Duiven, De Geuzen en de Subanhara-Liemersgroep waren ze te gast in het clubhuis van De Geuzen in Park Mariendaal. Eigenlijk zou de Bever Doe Dag op kampeerterrein De Waterberg worden gehouden, maar vanwege de verwachte plensbuien is op het laatste moment gekozem voor het clubhuis van de Geuzen. Toch wel gek volgens de Bevers, het heet toch de WATERberg ?!?!?

Het was een leuke dag, met spelletjes binnen en buiten, het is de Bevers goed gelukt om met regen- en zonnedansen zelf te bepalen welk weer het zou worden. Binnen zijn leuke spelletjes gedaan, en buiten hebben ze Professor Plof gezocht in het bus. De professor was hopeloos verdwaald, maar is gelukkig gered door de Bevers en weer veilig teruggebracht naar het clubuis.

Hartelijk dank aan Regio Klein Gelderland voor het organiseren van de dag, en natuurlijk een dikke hi-ha-ho leve de Miguel Pro voor Hippe en Karo, die er weer een feestje van hebben gemaakt.

image