Sponsoring

Vanaf 1928 is de Miguel Pro een groeiende en bloeiende waterscouting groep uit Arnhem. We hebben een vijftal jeugdgroepen en een groot aantal vrijwilligers, die het voor alle leden mogelijk maken om een uitdagende tijdbesteding te hebben op en rond het water van de Rijn.

Scouting is een open beweging zonder relatie naar geloof, ras of cultuur voor kinderen en jonge mensen. Het scoutingspel leert hen samen te spelen en samen te werken met respect voor elkaar, de materialen waar ze mee werken en de natuur. Daarnaast zijn Scouts actief in de samenleving; een belangrijk motto is ”de wereld een beetje beter achterlaten dan dat je hem gevonden hebt”.

Wat zoeken we:

Jaren lang is de Nieuwe Havenweg in Arnhem de plaats van ons hoofdkwartier geweest. Door de herindeling van het havengebied is de Miguel Pro genoodzaakt om een nieuwe locatie te betrekken, doordat ons havengebied gedempt is. Aan het einde van de haven hebben we een plek gekregen om onze activiteiten voort te zetten, maar deze operatie heeft veel gevolgen. Er zal een nieuw clubhuis moeten komen wat zal drijven op het water. We hebben nieuwe aanlegsteigers voor onze vloot nodig en er zal een nieuwe werkplaats gebouwd moeten worden voor het onderhoud aan de boten. Om dit te realiseren hebben we veel hulp nodig van mensen en bedrijven die de Miguel Pro een warm hart toe dragen.

Wat bieden we:

Uitbreiding van uw naamsbekendheid en het vergroten van uw imago, waarbij gedacht kan worden aan:

  • Vermelding en/of advertentie ruimte op onze professionele website www.miguelpro.nl. Uw bedrijfsnaam wordt niet alleen gezien door onze leden, maar ook door ouders en vele geïnteresseerden zoals oud leden en andere scouting groepen die onze website veelvuldig bezoeken. We tellen nu al ruim 600 unieke bezoekers per maand op onze website, waarvan 35% nieuwe bezoekers zijn! Een advertentie kan dus al snel worden gezien door een ruim aanbod van bezoekers.
  • Reclame tijdens de publieksactiviteiten die we organiseren. Jaarlijks gaan we een aantal keer op kamp en varen daarvoor naar verschillende locaties. Ook wordt er jaarlijks een opening van het vaarseizoen georganiseerd waar veel buitenstaanders op afkomen. Reclame voor uw bedrijf kan dan al snel gerealiseerd worden in de vorm van reclamevlaggen of borden met uw logo.
  • Andere reclame. Naast het bovenstaande kan gedacht worden aan shirtreclame en reclame op ons nieuwe onderkomen of ons motorschip. Ons clubgebouw drijft straks in de haven van Arnhem. Dit is een A locatie die goed zichtbaar is vanaf de Pleijroute via de Andrej Sacharovbrug en de Nieuwe Havenweg.

Bent u al enthousiast?

Als vereniging draaien we volledig op de inzet van vrijwilligers. Leden betalen een bewust bescheiden contributie van € 12,50 per maand. Om de begroting rond te krijgen proberen we gericht fondsen en subsidies te verwerven en een relatie op te bouwen met bedrijven uit onze gemeenschap.

 

Wij hebben 4 sponsorpakketten ontworpen. Deze zien er als volgt uit:

Pakket 1. U betaalt 100 euro per jaar en krijgt daarvoor :

1) Vermelding op onze website onder de button club van 100.
2) U kunt voor 1 jaar op uw eigen website melden dat u sponsor bent van waterscouting Miguel Pro. Desgewenst kunt u daarbij ons logo vermelden.

 

Pakket 2. U betaalt 250 euro per jaar en krijgt daarvoor:

1) Vermelding op onze website onder de button sponsors.
2) Kleine advertentie ruimte op de website in de vorm van een banner.
3) U kunt voor 1 jaar op uw eigen website melden dat u sponsor ben van waterscouting Miguel Pro. Desgewenst kunt u daarbij ons logo vermelden.

 

Pakket 3. Vanaf 500 euro per jaar en krijgt daarvoor:

1) Vermelding op onze website onder de button HOOFDSPONSOR.
2) Grote advertentie ruimte op de homepage van de website in de vorm van een banner.
3) Vermelding van uw naam en bedrijfslogo bij publieksactiviteiten van waterscouting Miguel Pro onder de noemer Hoofdsponsor in de vorm van een vlag of reclamebord.
4) U kunt voor 1 jaar op uw eigen website en in publicaties melden dat U hoofdsponsor bent van waterscouting Miguel Pro. Desgewenst kunt u daarbij ons logo vermelden.

 

Pakket 4. In natura ondersteuning met een waarde van minimaal 100 euro

1) Vermelding voor een jaar op onze website onder de button sponsors.

 

Maatwerk/ doelsponsoring

Natuurlijk is maatwerksponsoring altijd mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een bepaald doel sponsoren. Te denken valt aan de kosten voor de busreis naar onze zomerkamplocatie, producten, zoals bouwproducten voor ons onderkomen of licht- en geluidsinstallatie tijdens bepaalde activiteiten, knutsel spullen etc. Wij geven u graag aan welke mogelijkheden er allemaal zijn en op welke manieren wij uw bedrijf in de picture kunnen zetten. De vlaggen en/of reclameborden dient u zelf aan te leveren.

Misschien kunnen we direct tot zaken komen. In dat geval vragen wij U zich aan te melden via een mail naar sponsor@miguelpro.nl of bellen naar Jeroen Peters: 06-57880211.

 

Giften

Uiteraard zijn alle giften ook van harte welkom. Zowel de giften als de sponsorbedragen kunnen worden overgemaakt op bankrekening 16.10.71.937 ten name van Miguel Pro Waterscouting te Huissen.