Het nieuwe clubhuis van de Miguel Pro

Het nieuwe clubhuis van de Miguel Pro

Nu ons hele hebben en houden in drie zeecontainers zit wordt het toch wat lastig om opkomsten te draaien. Gelukkig hebben we een nieuw clubuis gevonden dat de 29e naar Arnhem wordt versleept.

Het nieuwe clubhuis is een woonark van ongeveer 37 meter lang, met een betonnen bak en een aluminium opbouw. De ark is begin jaren 70 gebouwd als expositieschip van de P.T.T. en is de afgelopen 25 jaar in gebruik geweest als woonark.

24, 25 en 26 juni wordt de ark afgetimmerd zodat deze gesleept kan worden (we kunnen nog wat hulp gebruiken bij het aftimmeren), de 27e wordt de ark gekeurd door Rijkswaterstaat en indien het aftimmeren goed is gebeurd wordt de ark de 29e naar Arnhem versleept.

Zodra de ark in Arnhem ligt start er verbouwing. Zo zullen nagenoeg alle wanden, vloeren en plafonds eruit worden gesloopt en wordt de ark van binnen bekleed met underlayment, met verwijderbare tussen wandenzodat de indeling qua spellokalen flexibel wordt. Er komt een vaste keuken/staflokaal in en er is ruimte voor een klein TD hok met werkbank.

Aan de buitenkant wordt de ark nieuw in de verf gezet, in blauw-wit met in knalgrote letterw Miguel Pro aan beide zijden van de ark. Het wordt een prachtig clubhuis met een groot ‘wow-effect’

Iedereen die wil helpen met de verbouwing (juli en augustus) is van harte welkom, alle handjes zijn nodig! Aanmelden kan op info@miguelpro.nl, graag met opgaaf van de dagen dat je aanwezig kan zijn en waar je goed in bent (electra, timmerwerk, schilderen, koffiezetten, etc ……)

In onderstaand fotoalbum zullen alle foto’s van de ark in huidige staat, de sleep naar Arnhem en de verbouwing worden geplaatst.

[nggallery id=107]