Zomerkamp Bevers

Zomerkamp Bevers

Hallo Allemaal,

Afgelopen weekend zijn de Bevers op zomerkamp gegaan.
Sterre Stroom heeft een nieuwe boot, ze heeft de Bevers gevraagd of ze de opkomsten op haar boot wilden houden.
Er was alleen een probleempje. Om op de boot te mogen moeten de Bevers wel naar de Robben gaan, want voor Bevers is de boot een beetje te spannend…
De Bevers vonden dit wel een goed idee. Dit weekend gingen we dus afscheid nemen van alle mensen in het dorp Hotsjietonia.
We begonnen bij Stuiter, Stuiter is altijd lekker druk en speelt heel graag. De Bevers hebben in Megapret een super leuke dag gehad! Toen we eenmaal terug kwamen hebben we lekker soep en Pannenkoeken gegeten.
Als afsluiter van de dag hebben we afscheid genomen van Fleur en Keet Kleur. Zij zijn erg creatief. We hebben dan ook het Washanden Schminkspel gedaan. De Bevers zagen er allemaal heel mooi uit!
Op zondag hadden we niet veel geluk met het weer, maar dit maakte de Bevers niets uit! We zijn de dag begonnen met een lekker ontbijtje. Daarna hebben we afscheid genomen van Professor Plof, hij had alle mensen uit Hosjietonia verknipt! Aan de Bevers de taak om de mensen weer aan elkaar te puzzelen. Naar Rebbel en Bas Bos hebben we even gezwaait, het regende te hard om naar ze toe te gaan in het bos. Bij Rozemarijn hebben we heerlijke marshmallows gemaakt, mmhh! en vervolgens hebben we bij Noa even lekker wat gedronken. Als laatst hebben we ook nog afscheid genomen van Stanley Stekker, bij hem hebben we Bingo gespeeld.
We hebben weer een super gaaf weekend gehad!
Na de zomer spelen de Bevers nog een tijdje in Hotsjietonia, na een paar weekjes zullen ze overvliegen naar de Robben en in Robbeneiland gaan spelen.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en we zien elkaar weer bij de airborne!!

Groetjes,
de Beverstaf