Regio Spokentocht 2016 Beek Gld

Regio Spokentocht 2016 Beek Gld

Spokentocht Beek 29 oktober 2016

 

Mijn eerste uitje met de Robben van Miguel Pro als kersverse leiding,

Wat hebben we genoten met z’n allen.

We Hadden de ochtend-opkomst verplaats naar de middag . Om half vier begonnen we met de verrassing van het pompoen snijden in combinatie met pannenkoeken eten. Kids en leiding hebben zich prima vermaakt en de Ark rook heerlijk naar suiker en stroop.

Om half zeven zijn we vertrokken met geschminkte kinderen en leiding met als thema “mijnwerkers” De moeder van 2 Robben heeft helmen kunnen regelen (Dank hiervoor) en ik had een groot touw meegenomen van de scouting.

Aangekomen op de parkeerplaats iedereen aan het touw vastgemaakt en voorzien van helm… daar gingen we.. iedereen toch wel beetje gespannen want ja het was al wel donker en wat stond ons te wachten bij deze spooktocht……..

Bij de start het verhaal uitgelegd. en daar gingen we .. verbonden als team opzoek naar de locatie waar het goud verstopt zou zijn.. Nadat we alle punten verzameld mochten we graven op 2 vakken binnen de “mijn” Wat een stoere Robben hebben we bij Miguel Pro.. zakken gevuld met goud opweg naar de finish… sluipend in het donker.. inmiddels ontdaan van het touw.. deze zouden we mogelijk nodig hebben om onze tegenstanders te vangen… ongezien voor de dieven bij de eindstreep aangekomen.. Wat hebben ze het goed gedaan.. 5,4 kilo “goud” gevonden.. Als beloning 1 meter zure mat per rob en eeuwige roem.

Terug op de Ark was iedereen vol met verhalen en ook best wel een beetje moe. Iedereen is veilig opgehaald en kijkt uit naar de volgende opkomst.

 

spokentocht_beek_2016_-48 spokentocht_beek_2016_-47 spokentocht_beek_2016_-46 spokentocht_beek_2016_-3 spokentocht_beek_2016_-2 img_2772

 

Ik zeg… op naar het volgende avontuur..

 

Groetjes Erika