De Wilde Vaart dropping was gezellig!

De Wilde Vaart dropping was gezellig!

De Wilde Vaart heeft dit weekend kamp gehad. We begonnen zaterdag middag met een middagje op de schaatsbaan. Hier zijn een aantal filmpjes gemaakt, die hopelijk nog kunnen worden toegevoegd aan dit stukje. Na het schaatsen zijn we naar Giesbeek gegaan waar Marijn zijn huis beschikbaar had gesteld om tussen de activiteiten door te verblijven. Hier hebben we pannenkoeken gebakken en Paul gekeken (een zeer slechte film over een rokend en vloekend marsmannetje!)

Na het eten hebben we ons bij de Abel Tasman groep gevoegd voor een dropping. We zijn gedropt net over de grens in Duitsland, en moesten terug lopen naar Didam. Rond 3 uur ’s nachts waren we pas weer terug in Giesbeek, en na een bord frituursnacks en nog een filmpje zijn we gaan slapen.

De zondag was het wat lastig om echt op gang te komen, waardoor we gezamelijk hebben besloten het actieve deel van het programma over te slaan en een American Pie marathon te houden. We hebben deel 1 en 2 gezien, en de volgende opkomst gaan we deel 3 en 4 kijken. Op deze manier zijn we weer helemaal up to date voor de nieuwe American Pie film die binnenkort in de bioscoop komt. Het active programma wat we bedacht hadden hebben we verplaatst naar volgend weekend, dus komende zondag gaan we met de Wilde Vaart een introductieles klimmen volgen in de klimhal!

Al met al was het een zeer geslaagd weekend, en dat had de Wilde Vaart wel nodig!