De Bevers maken Winkelcentrum Presikhaaf onveilig

De Bevers maken Winkelcentrum Presikhaaf onveilig

Omdat we onverwacht niet in de blokhut terecht konden en het weer er dreigend uitzag besloten de Bever en Robbenstaf de opkomst naar winkencentrum Presichaaf te verplaatsen.
We hebben daar het ruilspel gespeeld, de Bevers tegen de Robben!
Beide groepjes begonnen met een suikerzakje. algauw werd dat suikerzakje bij de Bevers een rietje. Voor het rietjes kregen we een grote slof bij de Xenos, en bij de Hema kregen we daarvoor een grote knuffelhond. De Bevers hebben de hond Evert genoemd. Eigenlijk wilde we deze leuke knuffel niet kwijt maar we besloten toch door te gaan. Bij de Bristol hadden we geluk, We kregen een mega leuk skateboard voor onze Evert!! We besloten het skateboard niet te ruilen dus hebben we met een pakje koekjes wat Hippe nog in haar tas had verder te gaan, bij de kruidvat kregen we hiervoor bekertjes en een wasbol, bij de DA kregen we handschoenen erbij, bij de van Haren kregen we stikkers in ruil voor de bekertjes. Als laatst gingen we nog even naar de Blz. Daar kregen we nog een leuke knikkerbaan en stiften erbij! Al met al hebben de Bevers heel goed en slim geruild!!
De Robben hadden ook goed hun best gedaan! Zij eindigde met: nagellak en vijl, vetbollen, etui, snoep, handschoenen een zonnebril en ook hadden zij onze Evert weer gekregen bij de Bristol.
Het was een erg leuke opkomst! De Robben hebben de spulletjes verdeeld en de Bevers besloten de spullen te gebruiken tijdens de opkomsten.
Al met al hebben zowel de Bevers als de Robben weer een gezellige opkomst gehad deze week!
 
Tot volgende week allemaal!