Scout-In 2011

Scout-In 2011

Aan alle 18+ leden van de Miguel Pro, 16 t/m 18 september is het weer zover, de scout-in in Boxtel!

Vele van jullie zullen al weten wat dit evenement inhoudt, maar hier toch even kort:

De scout-in is een weekendkamp waar alle staf, stam, bestuur, maaslanders en andere 18+ leden van scouting Nederland een weekendje zelf scout kunnen zijn. Zonder leden een weekend vol muziek gezelligheid en eventueel workshops beleven. Tevens is er elke avond vermaak in de welbekende festival vorm. Meer over de inhoud van dit weekend vind je op https://scout-in.scouting.nl/.

Mij lijkt het leuk om met een zo groot mogelijke groep Miguel Pro’ers naar deze scout-in te gaan. Buiten dat dit een supergezellig weekend gaat worden, is dit ook een manier om gewoon weer ouderwets gezellig bij elkaar te zijn, zonder alle stress van de afgelopen tijd.

De Scout-in 2011 kost 55 euro per persoon. Een prijzig weekend, maar vraag aan mensen die er eerder geweest zijn: zeker de moeite waard!

Laat mij zsm weten of mee wilt, maar ook als je niet mee wilt, dan kan ik een overzichtje maken.

Als je mee wilt, mail me dan ook meteen of je een auto hebt, hoeveel mensen inclusief jijzelf daar in passen, of je een trekhaak hebt en wat je kenteken is. Je moet namelijk parkeerplaatsen reserveren direct met je inschrijving. Op deze manier kan ik meteen even kijken met hoeveel en welke auto’s we dan die kant op gaan.

Ik heb er heel veel zin in, en ik hoop jullie ook allemaal!

Groetjes Eva