Pimmetje en de toverdoos

Pimmetje en de toverdoos

De Bevers zijn afgelopen zaterdag 31 maart naar een voostelling geweest.
Alle Bevers van de regio waren uitgenodigd om naar de voorstelling van Pimmetje en de toverdoos te komen kijken.

Pimmetje had een toverdoosje van zijn oma gekregen voor zijn verjaardag. Toen hij naar bed ging moest hij het op zijn nachtkastje zetten en als hij heel erg sterk aan iets dacht dat kwam dat uit.

Pimmetje droomde die nacht over allerlei sprookjes. Toen hij wakker werd lag  hij niet meer in zijn bed op zijn kamer, maar hij was in één of ander bos. In dat bos was het een rommeltje. Naarmate Pimmetje verder op onderzoek uitging kwam hij erachter dat hij in het sprookjesbos was!
Er was echter wat vreemds aan de hand, alle sprookjes figuren waren ziek! Dat kwam doordat iedereen er een rommeltje van maakte en het bos steeds viezer en zieker werd.
De Bevers moesten verzinnen welke sprookjesfiguren er allemaal zouden komen, er waren namelijk bladzijdes uit het sprookjesboek gescheurd.
Uiteindelijk was iedereen het erover eens dat het bos opgeruimd moest worden, dat was niet eens zo erg want we hadden er een leuk liedje bij gemaakt.
De sprookjesfiguren werden gelukkig weer snel beter toen het bos weer schoon was. Pimmetje wilde wel heel erg graag naar huis en met behulp van de goede fee is dit ook gelukt!

Pimmetje en de Bevers weten nu hoe belangrijk het is om rommel op te ruimen!!

De Bevers hebben genoten van de voorstelling!!

Tot volgende week allemaal!!