De Miguel Pro in olieverf

De Miguel Pro in olieverf

Afgelopen vrijdag werd ik verrast door een man met een schildersezel. Hij stond voor onze boten en was druk in de weer met verf en kwast. Toen ik sierlijk mijn auto voor de bootjes parkeerde, vroeg hij mij de auto te verplaatsen anders moest hij ook mijn rammelbak op het doek zetten.

Ik was natuurlijk erg geïnteresseerd in wat hij aan het schilderen was en vroeg of ik het mocht zien. Dit was geen probleem. De eerste indruk was niet erg best, maar goed het schilderij was nog niet af.

Hieronder staat het eindresultaat, ik heb besloten het te kopen omdat het waarschijnlijk de laatste keer is dat we de bootjes met op de achtergrond ‘ons’ gebouw op deze manier kunnen zien.

Meer info: http://painting-pleinair.blogspot.com/

image

Klaar voor het vaarseizoen olieverf schilderij 24cm x 30cm