De Bevers zijn weer terug van zomerkamp!

De Bevers zijn weer terug van zomerkamp!

In het weekend van 2 en 3 juli zijn de Bevers op zomerkamp geweest! We mochten van Sterre en Steven Stroom een weekend bij hen komen logeren. Toen de Bevers aankwamen bleek dat Sterre wel heel graag weer op reis wilde. Ze kon alleen nergens de foto’s van haar afgelopen reizen vinden en dus wist ze niet meer zo goed in welk land ze geweest was. Ze vroeg aan de Bevers of ze haar wilde helpen om de foto’s weer terug te vinden zodat ze kon kijken naar welk land ze kon gaan.

Toen de Bevers druk aan het zoeken waren werden ze bijeen geroepen door Steven, de broer van Sterre. Hij vertelde dat hij Sterre een lesje wilde leren omdat ze altijd zo slordig is met haar spullen. Hij had de foto’s gepakt en had een plannetje, maar daar had hij de hulp van de Bevers wel bij nodig. Het plannetje was dat Sterre haar foto’s terug kon verdienen aan de hand van opdrachten. De Bevers hebben samen met Steven allerlei opdrachten verzonnen bij de verschillende landen. Zo hebben we onder andere bij Frankrijk jeu de boules gedaan, bij Amerika gebarbecued en gebowld, bij Australië hebben we gevaren, bij Egypte mummies van elkaar gemaakt, bij Italië het pizzaspel, bij China mikado gedaan en natuurlijk nog veel meer! Dit schreven ze allemaal op briefjes die Sterre dan vond. Wanneer ze de opdrachten goed gedaan had en ze had geraden van welk land ze waren kon ze de foto terug vinden. De Bevers moesten dit het hele kamp geheim houden en niet tegen Sterre zeggen. Wat best nog wel lastig was soms! Ook moesten de briefjes stiekem geschreven worden zodat Sterre het niet zou zien.

Gelukkig had Sterre niks in de gaten! Aan het einde van het kamp, toen ze alle foto’s weer terug had gewonnen hebben we ons geheimpje verklapt. Al met al was het weer een heel erg leuk zomerkamp! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en we zien elkaar weer bij de Airborne!![nggallery id=111]