Bestuursoverleg 27 december

Bestuursoverleg 27 december

Vanavond zat het dagelijks bestuur weer bij elkaar. In deze hectische tijden doen we dat om de week. Over een half jaar schiet de sloopkogel door ons pand heen en zullen we dan ook helemaal gesetteld moeten zijn in ons nieuwe drijvende clubhuis.  Er is veel, heel veel, dat nog geregeld moet worden, vergunningen van Rijkswaterstaat en de gemeente, nog twee grote pontons, steigers, boxen, gas, water, elektra enzovoort… enzovoort…

Het dagelijks bestuur vergadert aan de hand van een enorm grote excel-sheet, waarin alle zaken die geregeld moeten worden vermeld staan. In de sheet houden we de status van alle actie punten bij, staat onder andere vermeld wie voor elk punt verantwoordelijk is, wanneer elk punt afgerond moet zijn, wat de onderlinge afhankelijkheden zijn en wat de mogelijke knelpunten zijn.

Namen het bestuur geven we graag even een hartelijk applaus voor Barend de Ruijter (links op de foto), die het komende halfjaar maar liefst anderhalve dag per week vrij heeft gemaakt voor dit project, en het dagelijks bestuur met raad en daad terzijde staat. Barend, bedankt!

Het is helemaal super dat we daarbij ondersteuning hebben gekregen van een architect, een architect met een waterscouting-hart die ons geheel gratis met raad en daad terzijde staat. Binnenkort zullen we ‘onze’ architect daarom ook op de website presenteren, zodat iedereen kan zie wie ons zo enorm helpt in dit project!

Barend de Ruijter en Brian Bartels